prof univ dr 2 (1)

De ce salina TERRA Centrum?

La debutul fiecarei noi sedinte, participantii benificiaza de siguranta totala a unui mediu steril in care se degaja aerosoli salini la o concentratie controlata si mentinuta constanta pe intreaga durata. Atmosfera creata cu aerosolii salini impiedica propagarea bolilor cu transmitere prin aer, un fapt dovedit pentru concentratia de aerosol salini existenta in salina TERRA Centrum,…

Details
crio

Ce ar trebui sa stiu inainte de prima sedinta de criosauna?

Crioterapia este o metoda folosita inca din antichitate pentru ameliorarea durerilor, stimularea sistemului imunitar si a metabolismului, tratarea leziunilor, a inflamatiilor, a afectiunilor dermatologice, reumatologice, pneumatologice, ginecologice etc. In ultimele decenii s-au observat beneficiile si asupra frumusetii (controlul supraponderabilitatii, diminuarea celultei, tonifierea si catifelarea pielii, efecte anti-rid si anti-aging).

Details
20140129_131912

Ce este crioterapia intregului corp (criosauna)?

Prima aplicatie de crioterapie a intregului corp cunoscuta a fost folosita de egiptenii antici pentru tratarea inflamatiilor inca din anul 2500 I.HR., urmand ca aceasta tehnica sa fie folosita de greci si romani pentru tratarea afectiunilor de piele si leziuni. Hipocrate, medicul faimos al grecilor antici, a vazut potentialul antiinflamator si analgezic al frigului si a folosit aceasta procedura pe numerosii sai pacienti. In Rusia tarista este o traditie, un ritual al sanatatii, care sustine aceasta terapie – scaldatul in apa inghetata. Traditia aceasta exista si in tara noastra de Boboteaza.

Details